2012.12.09.
00:36

Írta: TundeDTTaylor

young blood

mostanaban eleg sok mondatom kezdodik ugy, hogy "az normalis....?" a valasz altalaban: nem. sot, ha az alany a mondatban en vagyok, akkor biztos nem. legujabb hobbim az ovis csoport fenntartasa. akik meg engem tartanak fenn. meg fiatalon. a rendorseget azert ne hivjatok ram, szoktam szemelyit kerni.
nade megsem vagyok benne mindig 100%-osan tutkeraj, hogy nem kellene-e koromnak megfeleloen viselkedni es elkezdeni mondjuk a keso 20-as vagy netan korai 30-as korosztaly fele kacsintgatni. de azok meg:
a. fejvesztve menekulnek ellenkezo iranyba, mert nekem mar biztos elore el van keszitve otthon arannyal futtatva a kis doboz, amiben a gyerek elso adag szarat fogjuk tartani, de minimum 10 eves tervem van a potyogtatast illetoen. marmint gyereket, nem szart.
b. meccselnek, tulkomplikalnak, elmeleteket gyartanak, holott ennek az egesznek baromira nem errol kellene szolnia. vagy igen, de akkor en vegkepp kiszallok a sztoribol. szeretem az egyenes, nyilt szituaciokat az elet minden teruleten, a kimondott vagyakat, kristalytiszta elvarasokat, mert az kevesebb teret hagy a csalodasra mindket fel szamara.
c. the demand does not meet the supply. azaz siralmas tendenciat mutatok azt figyelembe veve, hogy mikor melyik pasiba NEM kellene belebotlanom. de lehet ez mar csak ilyen pszichesen bevonzott kuttykurutty, mert inkabb vagyok egyedul, szabadon, boldogan, mint egy boldogtalan megalkuvassal teli kapcsolatban, csak azert, hogy in a relationship lehessen a facebook statuszom.

nagymamam mindig mondta, hogy menjek apacanak. hat mami, apaca ha fizetnenek sem lennek, de lehet en leszek a mindenki keresztanyja, akihez majd passzolhatjatok a gyereket, amikor epp nem a vilag valamelyik szegleteben nyomulok hatizsakostul

felreertes ne essek, nem sirok a 'hol vannak a normalis pasik?' kerdeskoron (kicsit de), sot, tovabbra is hiszek benne, hogy valaki majd erkezik az en eletembe is, aki nem harom percig kepes fenntartani az erdeklodesemet, de addig viszont en maradok nemnormalisovis, mert jatszmazni nem tudok es leginkabb nem is akarok.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://designedtosmile.blog.hu/api/trackback/id/tr564854267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ajmfebulosz · http://diajmfebulosz.blogspot.com/ 2012.12.22. 23:10:53

es vegul - bar nem feltetlen ez a korosztaly, de azert ne hagyjuk szo nelkul, hogy - hazas....

:)
süti beállítások módosítása