2012.08.12.
21:53

Írta: TundeDTTaylor

chill out weekend

jelentem, jól vagyok. lehet túl jól is, lehet irigykedni. az úgyis megy.

péntek este végre szkájprandiztam a driftes csajommal, igazán ránk fért, utoljára talán 3 hónapja beszéltünk normálisan. szkájprandizni szigorúan a teraszainkon ülve, piacigi társaságában szoktunk. mert az úgy adja.

előtte a Febulosz (aki ma jelzőt is kapott, ő a "svájci barátnőm") közvetített nekem kézilabdát, míg én shoppoltam, majd whatsapp lekövettem az esti huligánkodását, ez az online bitch állapot rém szórakoztató tud lenni. várom már, hogy idetolja azt a csodaszép arcát szeptemberben, meg hogy hozzon magával pasikat pornóforgatásra.

szombaton délelőtt hedonism tájm volt a balkonon kávézással, blogírással, majd kaptam ebédet a müncheni magyar csajomtól, a brownie-kávé kombót fröccsel öblítettük a teraszon, andalogtunk a városban, ittam egy sört, mert megkívántam, majd "nehogymár szombat este otthon üljünk" felkiáltással elmentünk bulizni. ez utóbbi majdnem meghiúsult, ugyanis vedlek. nem kopok, nem hámlok, VEDLEK. ennek eredményeként fél óra zuhanyzás, bőrradír és kaparászás után úgy felkúrtam az agyam, hogy még mindig foszlok, hogy kiment belőlem minden pia és lelkesedésmentesen álltam neki a nincs egy göncöm se projektfázisnak. aztán találtam göncöt és a heringfílingtől eltekintve egész jót buliztunk.

ugyan hajnalban feküdtem, de sztem dolgozott még a vodkaredbull, mert 8kor már csipogtam, ezen felbuzdulva kinyaltam a lakást, majd elmentem rokonozni és betápolni egy jó vasárnapi ebédet. délután a világ legcukibb hatévese szórakoztatott, majd visszacsattogtam a kuckómba, amit jól megmutattam az itt nyaraló nagyszüleimnek is. elégedettek voltak, hogy jó helyen vagyok :)

ezt követte egy kis magányos alkoholizmussal egybekötött beszélek összevissza mindenről a Febulosznek történés, aztán még szkájpoltam a legjobb holland csajommal, mosmeg fénysebességgel kellene eltakarodnom aludni, mert a hetem überszopás lesz.

feltehetnétek a kérdést, hogy mi van a diétámmal, de minek tennétek, én sem teszem. ma lejárt a két hét tervezett szabadság és jelentem kiélveztem minden percét. holnaptól igyekszem összeszedni magam, de annak tükrében, hogy mi lesz melóban, gyanítom, hogy ez a hét még csak ilyen szintentartó lötyögés címen fog bevonulni a világtörténelembe. se.

mindenesetre nem aggódom, mert olyan még nem volt, hogy sehogy se lett volna.

a ludditák is megmondták:
Mindegy, hogy hogy, csak nehogy sehogy,
akárhogy, bárhogy, de hogy lerogyj?
valahogy, majdhogy, úgy ahogy,
merthogy mindegy, hogy hogy, csak nehogy sehogy.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://designedtosmile.blog.hu/api/trackback/id/tr694708980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása