2012.07.13.
23:11

Írta: TundeDTTaylor

i am a runner

"May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back."

elárulom a titkot, hegyezzétek a fületeket, nyálazzátok a tollatokat, felsőtest előre dönt, figyel, nagyon figyel: diéta+mozgás. izgimi? sorry vagyok, de nem találtam fel sem a spanyolviaszt, sem nem adtam hozzá a tízparancsolathoz egy fogyipasszust. ez a kettő így brutálhatékony.

azért választottam a futást, mert ez a legjobb zsírégető aerob mozgásforma, plusz nem volt kedvem beizmosodni a hájrétegem alá. tehát pusztuljon a szalonna üzemmódba kapcsolva május 2.-án volt az első futásom, tádáááámmmm:

futas1.jpg

a fent látható kép kiválóan tükrözi, hogy:
1. ezt a távot háromszori sétával adtam elő, a mutatvány végén sírva szerettem volna bekúszni az aszfalt alá
2. fent látható mutatvány előtt 3 nappal még a kemény dohányosok táborát erősítve napi egy-másfél doboz cigit pippantottam, mert én ha csinálok valamit, azt rendesen teszem, szívvel-lélekkel-(tüdővel)
3. KÉT ÉVE NEM SPORTOLTAM LÓFASZT SE

na és itt tartok most, két és fél hónap elteltével:

futas2.jpg

tücsvoltam. megyekaludni.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://designedtosmile.blog.hu/api/trackback/id/tr994655874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ajmfebulosz · http://diajmfebulosz.blogspot.com/ 2012.07.16. 16:32:46

ez kiraly! ha iden megyek oktoberfestre, futhatunk egyet egyutt, kb azonos a temponk :)

TundeDTTaylor 2012.07.16. 16:54:11

@ajmfebulosz: amen, addigra talan beszelni is fogok tudni futas kozben, egyelore orulok, ha levegot kapok :)) mindenkepp szolj, ha jossz, nem foglak tudni kiszurni a tomegben a bajszos megoldassal, sok nonek itt ez gyari tartozeka...:D

ajmfebulosz · http://diajmfebulosz.blogspot.com/ 2012.07.16. 17:56:50

igen, lattam tavaly meg azelott....meglatjuk, megyunk e, mert tradicionalisan kocsiban alszunk meg ilyenek, es lehet harmadjara mar nem vallalom be. de valoszinu az lesz, hogy ket nappal elotte mindenki raporog es ugyis megyunk :D
süti beállítások módosítása